• Inläggskategori:Nyheter

Bild från sammankomsten förra året i juni 2023.

ESC:s årliga sommarträff om EHS/elöverkänslighet hålls i tyska Kassel-Zierenberg, den 28-30 juni. Evenemanget riktar sig till ESC-medlemmar och andra intresserade av ämnet elöverkänslighet.

ESC bjuder in till en sommarkonferens om elöverkänslighet den 28-30 juni 2024 i Kassel-Zierenberg, Tyskland, en plats med låga nivåer av elektromagnetiska fält. Deltagarna kan välja mellan olika boendealternativ, inklusive enkelrum, delade rum, tält eller husbil, med tillgång till bekvämligheter för alla.

Konferensen kommer att hållas på engelska, tyska och franska och inkluderar spännande föreläsningar, grupparbeten, yoga och visning av en ny film av Klaus Scheidsteger. Teman som behandlas är hälsa, natur och politik med inslag som skadade träd från radiofrekvent strålning och biologiska effekter på insekter.

Avgiften för hela helgen är €70, med boendekostnader från €31 till €110 och måltider från €110 till €120. Dagbesökare betalar en konferensavgift, men ansvarar för egen mat. Anmälan är giltig vid betalning, och frågor kan ställas till arrangörerna via telefon.

Mer information och anmälan finns på https://esc.easysignup.com. Konferensplatsen är parfymfri för att underlätta för dem med multipel kemisk känslighet.

Läs hela inbjudan med information och program på ESC:s hemsida:

https://esc-info.eu/en/invitation-to-esc-conference-2024