• Inläggskategori:Nyheter

Medvetenheten hos människorna ökar angående hälso- och miljöfaror med trådlös teknik. Framförallt förstår allt fler att 5G måste stoppas! Vi får många telefonsamtal från förtvivlade människor där 5G startat. De mår mycket dåligt! Jag hoppas att de också ringer/skriver till myndigheter och politiker och berättar om sin situation.

I år har vi ökat vårt medlemsantal. Tyvärr, är många mycket unga och det är också en del barn med svåra elöverkänslighetssymtom. Det är en katastrof för vårt samhälle, där det mesta idag handlar om corona/covid-19. Det verkar inte finnas utrymme för några andra problem. Vi jobbar intensivt på att få uppmärksamhet även för vår situation. Om vi får en allvarlig covid-19, var kan vi då få vård?
Vi har skrivit till flera myndighetet och instutitioner, bland annat 1177, Socialstyrelsen, Trafikverket etc. Tillsammans med Strålskyddsstiftelsen och Vågbrytaren har vi också skrivit till samtliga kommuner samt en begäran om att stoppa 5G till riksdag och regering. Det känns som vi befinner oss i krig! Men tänk på historien om David och Goliat. Vem vann? Jo, David för han stod på den GODA sidan och som jag sagt så många gånger förut: sanningen segrar! Vi står för den sanningen och hur den här världen kan räddas. Vår vackra planet skriker på hjälp precis som vi. De ansvariga måste lyssna! Hjälp till med det du kan! Prata med politiker och myndigheter, dela ut infomaterial, delta i protester mot t ex 5G. Gå aldrig ut utan infomaterial i fickan – ge till de du möter eller lägg i brevlådor.

Vi behöver även lite avkoppling och vila. Jag hoppas därför att julen blir så fridefull och avslappnad det bara går. Låt David bli vår ledstjärna! Vi ska ha vår rätt till en plats i det samhälle vi betalar skatt till! Eller hur? Vi fortsätter kampen efter jul! Håll ut!

God Jul och Gott Nytt År!

önskar Marianne Ketti,

Förbundsordförande Elöverkänsligas Riksförbund

Texten ovan finns i sin helhet i ledaren, Ljusglimten nr 4, som utkommit i dagarna.